Thumbnail
Συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης

«Αντίπαλος μας είναι μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», σημειώνουν σε κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή σήμερα το απόγευμα.

Παράλληλα, αναφέρουν πως συναντήθηκαν εν όψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου και στέλνουν μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του καταστατικού.

Λίγο νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με τη χθεσινή μέρα να αποτελεί παρελθόν.

Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η Ν.Δ. προχωράει μπροστά ενωμένη, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου και η συμμετοχή για όλους τους ψηφοφόρους θα είναι 3 ευρώ. 

Την ίδια στιγμή επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει στην ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του προέδρου της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφέρονταςπως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

trapeza peiraios
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Συγκεκριμένα, επιτήδειοι καλούν πολίτες προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της Τράπεζας
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
panteio_16.jpg
Έντονη αντίδραση του Συλλόγου ΔΕΠ Παντείου: «Αντισυνταγματική η απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Πιερρακάκη»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ Παντείου Πανεπιστημίου στηλιτεύει την απόφαση του ΣτΕ και καλεί σε συνέχιση των κινητοποιήσεων για...
Έντονη αντίδραση του Συλλόγου ΔΕΠ Παντείου: «Αντισυνταγματική η απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Πιερρακάκη»
πανελλαδικες
Πανελλαδικές σήμερα Τρίτη με εξέταση στα Αγγλικά: Το alfavita.gr ενημερώνει πρώτο για τα θέματα και τις απαντήσεις
Πανελλαδικές 2025 : Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στα Αγγλικά
Πανελλαδικές σήμερα Τρίτη με εξέταση στα Αγγλικά: Το alfavita.gr ενημερώνει πρώτο για τα θέματα και τις απαντήσεις