Πολύ κοντά στη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», η νυν Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διάθεση της κ. Κωνσταντοπούλου είναι η εκλογική συνεργασία του κόμματός της με τον μετωπικό σχηματισμό του Π. Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα.
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που διέρρευσαν στον τύπο η κ. Κωνσταντοπούλου φαίνεται να προσεγγίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.
Ο νέος αυτός φορέας αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως με τα την θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής, δηλαδή από την Πέμπτη το βράδυ, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν η Νάντια Βαλαβάνη, ο Παναγιώτης Ζαχαριάς και και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom