Thumbnail
Με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος

Με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, όπως εισηγείται η κυβέρνηση, ξεκινάει αύριο στις 9.00 το πρωί, σε κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής στην αίθουσα της Ολομέλειας, η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.


Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς ζητά στο εισαγωγικό σημείωμα του προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο 22 Ιουλίου καθώς όπως τονίζει «εντάσσεται στην άμεση δέσμη μέτρων που προβλέπονται ως αποτέλεσμα της Διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας και περιλαμβάνει διατάξεις, η ψήφιση των οποίων είναι προϋπόθεση για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τη σύναψη της οριστικής συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»
Κάλεσμα για ενεργό ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας, διεθνείς συνεργασίες και δράσεις υπέρ της ειρήνης απέναντι στην κλιμάκωση των συγκρούσεων
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»