Thumbnail
Αρνητική απάντηση στην πρόταση του Μανώλη Γλέζου

Ένα προκλητικό "όχι" από τον "φίλο της Ελλάδας", όπως τον είχε χαρακτηρίσει αμέσως μετά τη  συνάντησή τους ο Αλέξης Τσίπρας, Μάρτιν Σούλτς, εισέπραξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος κατέθεσε πρόταση για διεξαγωγή ειδικής συζήτησης στην Ευρωβουλή επί των γερμανικών αποζημιώσεων.

Λαμβάνοντας τον λόγο επί διαδικαστικού, αμέσως μόλις άρχισε η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ζήτησε από τον πρόεδρο Μάρτιν Σουλτς να διεξαχθεί στην Ολομέλεια, μία ειδική συζήτηση για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

"Έγιναν κάποιες δηλώσεις επικεφαλής πολιτικών ομάδων, ότι κακώς εγείρεται θέμα από την Ελλάδα για τις γερμανικές αποζημιώσεις, χωρίς όμως αυτές οι δηλώσεις ν' απηχούν τις απόψεις του Ευρωκοινοβουλίου και κυρίως χωρίς προηγούμενα να έχουν συζητηθεί στην Ολομέλεια" τόνισε ο κ. Γλέζος.

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οιελε
ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία για προσβλητική στάση σε βάρος ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας
Έντονες αντιδράσεις για δηλώσεις που μεταθέτουν ευθύνες στους εργαζόμενους και αμφισβητούν την αναγνώριση προϋπηρεσίας
ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία για προσβλητική στάση σε βάρος ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας