Thumbnail
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άλλαξε...

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άλλαξε... γνώμη για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και δεν θα ψηφίσει Αντώνη Σαμαρά, αλλά «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Το Ποτάμι» έκλεψε την… καρδιά του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης και επί χρόνια υπουργού, Θεόδωρου Πάγκαλου για τις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος, θα ψηφίσει τον καθηγητή Γιώργο Γραμματικάκη, ο οποίος «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου».

Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Πάγκαλος είχε πει τη σκέψη του για το κόμμα του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, υποστηρίζοντας ότι «είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει».

Όσο για την τότε επιλογή του ήταν να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εξασφαλίσει «την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας».
 

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα