Φωτιά σε σπίτι στις ΗΠΑ
Μητέρα άναψε φωτιά στο σπίτι και σκότωσε τα 4 παιδιά της – «Ζω την κάθε μέρα σαν τελευταία» έγραψε

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Φέργκιουσον, στο Μισούρι των ΗΠΑ, όταν μια μητέρα έβαλε φωτιά στο σπίτι που έμενε με τα τέσσερα παιδιά της, και όλοι τους βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.

«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι πρόκειται για δολοφονία/αυτοκτονία», δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος που ανέλαβε την υπόθεση στο PEOPLE.

«Πιστεύεται ότι η Bernadine έβαλε σκόπιμα φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο προέλευσης της πυρκαγιάς. Άφησε επίσης ένα σημείωμα που ανέφερε τις προθέσεις της να αφαιρέσει τη ζωή της και τις ζωές των παιδιών της», επισημαίνει η αστυνομία.

Τα θύματα είναι η 39χρονη μητέρα Bernadine Pruessner, η Ivy Pruessner, 9 ετών, η Ellie Pruessner, 9 ετών, ο Jackson Spader, 6 ετών και η Millie Spader, 2 ετών. Στο σπίτι βρέθηκαν νεκρά και τα τρία σκυλιά της οικογένειας.

Οι διαμάχες με τους πρώην συντρόφους της για τα παιδιά 

Παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν την μητέρα να κάνει μια τόσο φρικτή πράξη, υπάρχουν αναφορές πως ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της και τον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της, σύμφωνα με οικείους της.

Η Pruessner και ο πρώην της, χώρισαν το 2017 και μοιράστηκαν την κοινή επιμέλεια της Ivy και της Ellie μέχρι πέρυσι, όταν ο πατέρας κατέθεσε αίτηση για να μπλοκάρει τα σχέδια της να μετακομίσει σε προάστιο.

Παρόλο που το νέο σπίτι θα ήταν πιο κοντά του, ο David Pruessner στη δικογραφία εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της την οποία περιέγραφε ως «ψυχωτική».

Αντίστοιχη διαμάχη είχε και με τον πατέρας των δύο άλλων παιδιών της.

Πάντως, τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία, με την μητέρα μάλιστα να ανεβάζει στα social media όλες τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφίες με τα παιδιά της. 

«Όλα τα παιδιά μου, που κοιμούνται ειρηνικά στο κρεβάτι μου. Κουλουριασμένα μαζί. Ξέροντας ότι τα αγαπούν τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι' αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή», ήταν η τελευταία της ανάρτηση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
«Ξύπνησα με πλήρη αμνησία» – Η νέα κατάθεση γυναίκας που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς
Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
παπαδομαρκάκης
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο
Εγκύκλιος του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘΑ Γιάννη Παπαδομαρκάκη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις παρατάσεις και τα έτη υπηρεσίας στο εξωτερικό
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο