Στο Όφενμπουργκ, στη Βάδη – Βυρτεμβέργη της Γερμανίας ένας 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι έναν συμμαθητή του σε σχολείο.
Τι συνέβη
Ο τραυματίας υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Αστυνομία. Νωρίτερα, στο σχολείο πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων. Οι περίπου 180 μαθητές παρέμειναν αρχικά στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά αργότερα οδηγήθηκαν εκτός του κτιρίου, σε ειδικό χώρο, όπου περίμεναν οι γονείς τους και ειδικοί ψυχολόγοι.
Ο ανήλικος δράστης ακινητοποιήθηκε από αυτόπτη μάρτυρα και κατόπιν συνελήφθη. «Ο δράστης και το θύμα προφανώς γνωρίζονταν και το κίνητρο ήταν προσωπικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Ραδιοτηλεόραση της Νοτιοδυτικής Γερμανίας SWR.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom