αστυνομία Πορτογαλία
HORACIO VILLALOBOS (CORBIS / GETTY IMAGES)
Τραγωδία σημειώθηκε στην Πορτογαλία όταν βρέφος έχασε τη ζωή του

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πορτογαλία, καθώς ένα κοριτσάκι πέθανε επειδή την ξέχασαν σε αυτοκίνητο για αρκετές ώρες σε θερμοκρασία 26 βαθμών.

Ο πατέρας του 10 μηνών παιδιού, ο οποίος είναι λέκτορας και επικεφαλής τμήματος στην πανεπιστημιούπολη κοντά στη Λισαβόνα, πιστεύεται ότι ξέχασε να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό πριν πάει στη δουλειά του και το άφησε στο όχημα, ενώ φέρεται να κάλεσε σε βοήθεια αφού συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος και ανακάλυψε τη μικρή αναίσθητη μέσα στο αυτοκίνητο.

Τι συνέβη

Ο πατέρας φέρεται να είχε σταθμεύσει το οικογενειακό αυτοκίνητο δίπλα στον βρεφονηπιακό σταθμό της πανεπιστημιούπολης γύρω στις 8 το πρωί της Τρίτης πριν πάει στη δουλειά του στο γραφείο του στη Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας Nova, μια σχολή του Πανεπιστημίου NOVA της Λισαβόνας που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Caparica στην Almada, μισή ώρα οδήγησης νότια της πορτογαλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο ονομάζεται Madalena, κοιμόταν και ο πατέρας της απλώς ξέχασε ότι ήταν εκεί.

Η εξωτερική ζέστη των 26 C σήμαινε ότι οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κλειδωμένου οχήματος μπορεί να ήταν διπλάσιες.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν. Η αστυνομική δύναμη Policia Judiciaria στην πόλη Setubal κοντά στην Almada διεξάγει έρευνα. Οι εισαγγελείς επιβεβαίωσαν χθες ότι έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thranio
Ζάκυνθος: Πάνω από 15.000 χαμένες διδακτικές ώρες λόγω ελλείψεων εκπαιδευτικών
Η ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταγγέλλει κενά στα σχολεία και κατηγορεί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου για απόκρυψη στοιχείων
Ζάκυνθος: Πάνω από 15.000 χαμένες διδακτικές ώρες λόγω ελλείψεων εκπαιδευτικών