ποτάμι
Τραγική εξέλιξη είχε μια οικογενειακή εκδρομή

Τραγικό τέλος είχε ένας 42χρονος πατέρας σε ποταμό του Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τα τρία του παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στις 2 το μεσημέρι (02/08) κοντά στην κοινότητα Φράνκλιν, σε ένα τμήμα του ποταμού Μίλστοουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ABC, τα τρία παιδιά ηλικίας 8, 11 και 13 ετών μπήκαν στο νερό, αλλά τους παρέσυραν τα ρέματα και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν άλλο.

Ο 42χρονος πατέρας βούτηξε στο ποτάμι, για να τα βοηθήσει και αφού τα τράβηξε στα ρηχά, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έχασε τη ζωή του.

«Το θύμα μπήκε στο νερό για να βοηθήσει, τράβηξε τα παιδιά του στα ρηχά νερά, αλλά πάλευε να διατηρήσει την ισορροπία του» ανέφεραν οι Αρχές.

Η σορός του άνδρα, ανασύρθηκε από ομάδα δυτών περίπου τρεις ώρες αργότερα, αφού οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τα τρία παιδιά σώα δίπλα στο ποτάμι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βροχές, καταιγίδες, πρόγνωση καιρού
ΕΜΥ-«Προειδοποίηση»: Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο - Πότε θα βρέξει στην Αττική
Νέα 48ωρη μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση έως την Παρασκευή
ΕΜΥ-«Προειδοποίηση»: Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο - Πότε θα βρέξει στην Αττική