Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ενέκρινε την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από αύριο Πέμπτη για να αναχαιτιστεί η διασπορά του νέου κορονοϊού, μετά την έξαρση νέων κρουσμάτων που παρατηρήθηκε, ανακοίνωσε σήμερα σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ίγκορ Μάτοβιτς.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία θα διαρκέσει 45 ημέρες, δίνει στην κυβέρνηση περισσότερες εξουσίες για την επιβολή αυστηρότερων μέτρων, αλλά δεν σημαίνει αυτόματη επάνοδο ενός αυστηρού lockdown, όπως αυτό που είχε επιβληθεί όταν ξέσπασε η επιδημία της COVID-19.
Η Σλοβακία ανακοίνωσε σήμερα 567 νέα κρούσματα κορονοϊού, που είναι ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων που καταγράφεται από την εμφάνιση της COVID-19 στη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom