Κόσμος 0

ΠΟΥ: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορονοϊό για τα επόμενα δύο χρόνια

Κορονοϊός
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αγγίζουν τις 800.000 οι νεκροί από κορονοϊό - Δεν θα εξαλειφθεί στα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό.

Αυτό άφησε να εννοηθεί την Παρασκεύη ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, αν και άφησε να φανεί μια «ακτίδα αισιοδοξίας» λέγοντας ότι η κρίση ίσως λήξει συντομότερα.

Η πανδημία της ισπανικής γρίπης που έπληξε όλον τον πλανήτη το 1918 χρειάστηκε επίσης δύο χρόνια για να περάσει, υπενθύμισε ο Δρ. Γκεμπρεγέσους

«Με τη σημερινή κατάστασή μας, με περισσότερη τεχνολογία, φυσικά με περισσότερες διασυνδέσεις, ο ιός έχει περισσότερες πιθανότητες να διαδοθεί, μπορεί να κινηθεί γρήγορα», είπε. «Ταυτόχρονα, έχουμε την τεχνολογία και τη γνώση για να τον σταματήσουμε», πρόσθεσε.

Περισσότεροι από 22,8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 σε όλον τον κόσμο και από αυτούς οι 793.382 πέθαναν, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος