japan coronavirus death
...ένας άνδρας που πιθανόν μολύνθηκε από τον ιό ενώ νοσηλευόταν.

Ένας άνδρας περίπου 70 ετών πέθανε στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας χθες Σάββατο το βράδυ, αφού βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Η περιφερειακή κυβέρνηση του Χοκάιντο ανακοίνωσε ότι ο ασθενής νοσηλευόταν από τις 17 Ιανουαρίου για άλλο λόγο, όμως μερικές εβδομάδες αργότερα εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με της γρίπης και τελικά βρέθηκε θετικός στον ιό SARS-CoV-2.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV και άλλα μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας μετέδωσαν πως οι αρχές υποπτεύονται ότι ο άνδρας μολύνθηκε από τον νέο κοροναϊό ενώ νοσηλευόταν.

Ο θάνατος αυτός ανεβάζει σε έξι τους νεκρούς από την ασθένεια covid-19 στην Ιαπωνία, επιπλέον των έξι θανάτων που έχουν καταγραφεί στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess το οποίο βρισκόταν σε καραντίνα στο λιμάνι της Γιοκοχάμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

StolenMemory
«Ήταν σαν να είδα τον πατέρα μου»: Μαθητές αποδίδουν κειμήλια θυμάτων των ναζί
Διεθνής εκστρατεία #StolenMemory των Αρχείων Arolsen: απόδοση προσωπικών αντικειμένων Έλληνα κρατουμένου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης
«Ήταν σαν να είδα τον πατέρα μου»: Μαθητές αποδίδουν κειμήλια θυμάτων των ναζί