Thumbnail
Κούβα

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 172 τραυματίσθηκαν από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Αβάνα στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.

«Επισκεπτόμαστε τις περιοχές που επλήγησαν απ' αυτό το μεγάλης έντασης μετεωρολογικό φαινόμενο στη Ρέγκλα», μια νοτιοανατολική συνοικία της Αβάνας, ανέφερε στο Twitter.

«Υπάρχουν σοβαρές ζημιές και προς το παρόν θρηνούμε την απώλεια τριών ανθρώπινων ζωών και έχουμε καταμετρήσει 172 τραυματίες», συνέχισε ο κουβανός πρόεδρος προσθέτοντας πως συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης στις περιοχές που έχουν πληγεί.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαι
Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα
Οδηγός συνταξιοδότησης και στήριξης από την ΠΕΣΕΚ προς τους λειτουργούς της εκπαίδευσης
Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα