Thumbnail
ΗΠΑ

Συνεχίζει να προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις η πράξη δασκάλου στις ΗΠΑ, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο πέταξε ένα ζωντανό κουτάβι σε δεξαμενή που φιλοξενούσε γιγάντια χελώνα.

Μάλιστα ο Ρόμπερτ Κρόσλαντ είχε επιχειρήσει να πετάξει το ζωάκι σε κλουβί με πύθωνα και όταν δεν τα κατάφερε, αποφάσισε να το ταΐσει σε χελώνα.

Ο ίδιος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως το ζώο ήταν άρρωστο και θα γνώριζε ούτως ή άλλως έναν αργό, επώδυνο θάνατο και αθωώθηκε.

Η ομάδα προστασίας άγριας ζωής του Αϊντάχο (IHS) επιτέθηκε στις δικαστικές αρχές, κάνοντας λόγο για θλιβερό λάθος:

«Αυτή η παρωδία δίκης δεν δημιουργεί κανένα καινούργιο προηγούμενο για τη βία αλλά λειτουργεί σαν κάλεσμα προς όσους νοιάζονται με πάθος για το καλό των ζώων, ώστε να εντείνουν τις προσπάθειές τους σε κάθε κοινότητα του Αϊντάχο», τόνιζε η φιλοζωική εταιρεία.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙ
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
Η Συρία στο στόχαστρο ιμπεριαλιστών, σιωνιστών και τζιχαντιστών που την καταστρέφουν και την διαμελίζουν
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
χοιτ
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή
Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι είτε για έναν ρομαντικό δείπνο, και σίγουρα θα...
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή