Thumbnail
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου 59 ετών που διαπράχθηκε την Πέμπτη τα ξημερώματα στην οικία τους στο Στρόβολο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο το απόγευμα θα διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή η εξ Ελλάδος καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία έχει κληθεί στην Κύπρο οι Αρχές, για να βοηθήσει στην διερεύνηση και εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Παράλληλα, η Αστυνομία θα αποταθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος για τη διενέργεια δεύτερης μεταθανάτιας εξέτασης, επί των σορών του άτυχου ζεύγους.

Η δεύτερη νεκροτομή θα γίνει αργότερα το απόγευμα από τις Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιοπούλου. Παρών θα είναι εκ μέρους της οικογένειας ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Στο μεταξύ, ο 15χρονος γιος του ζεύγους δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στους ανακρίτες που χειρίζονται την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η όποια κατάθεση του ανήλικου, θα ληφθεί στην παρουσία ψυχολόγων. Από πλευράς Αστυνομίας τονίστηκε ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο σε περιπτώσεις ανηλίκων.

Ο 15χρονος βρίσκεται στην οικία συγγενικού προσώπου και πέρα από την Αστυνομία, είναι ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας. 

Πηγή: philenews

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητες
Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Συρρίκνωση και γήρανση του πληθυσμού για τις επόμενες τρεις δεκαετίες
Ανησυχητικές δημογραφικές τάσεις: Συρρίκνωση και γήρανση του πληθυσμού για τις επόμενες τρεις δεκαετίες προβλέπει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Συρρίκνωση και γήρανση του πληθυσμού για τις επόμενες τρεις δεκαετίες
Βουλή
Τι ζητάμε από τους πολιτικούς
Οι τεράστιες σε όγκο διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα φέτος, στις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, είναι επιδεκτικές διαφόρων...
Τι ζητάμε από τους πολιτικούς