Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Νίνα Γεωργιάδου

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

 

 Το μαζικό, παρατεταμένο έγκλημα, αλλιώς γενοκτονία, σχεδιάστηκε το 2003, λίγο μετά το κουρέλιασμα της Γιουγκοσλαβίας.
Στο Κογκρέσσο παρουσιάστηκε το σχέδιο «Νέα Μέση Ανατολή» (χάρτης Ralph Peters) και εγκρίθηκε. Αναδιάταξη του χάρτη, με διάλυση της Συρίας, κατακερματισμό της και επιστροφή της χώρας στα οθωμανικά βιλαέτια.
Στόχος, όχι μόνο η Συρία.
Το 2006 η Κοντολίζα Ράις παρουσιάζει το εκτελεστικό σχέδιο, με την επωνυμία, «Δημιουργικό Χάος». Μια παρατεταμένη αναταραχή στην περιοχή, με θρησκευτικό παραπέτασμα καπνού, εμφύλιους, «εκδημοκρατισμούς» κλπ.
Ο μακρύς προσοδοφόρος ψυχρός πόλεμος έχει τελειώσει, εδώ και πάνω από δεκαετία, με διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και η ύαινα που ακούει στο όνομα Ιμπεριαλισμός , πρέπει να ανοίξει νέα μέτωπα για γεωστρατηγικούς ελέγχους, αρπαγή των πρώτων υλών, νέες αγορές και πιάτσες, ξεπούλημα των πολεμοφοδίων της που σκουριάζουν.
Αφού έχουν .ξεσκίσει τα Βαλκάνια, με διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ένα προτεκτοράτο-χωροφύλακα που το λένε Κόσσοβο και ένταξη-ενσωμάτωση των από δίπλα στην Ε.Ε, αυτός ο αδυσώπητος φονιάς που λέγεται ιμπεριαλισμός, βάζει ξανά πλώρη για την πολύπαθη Μέση Ανατολή.
Στο στόχαστρο του ελεύθερου σκοπευτή , η Συρία.
• Γιατί η Συρία ετοιμάζει νέο αγωγό πετρελαίου και φυσικού αερίου, προς την Ευρώπη, που παρακάμπτει τον αγωγό ΒΤC του Ισραήλ.
• Γιατί έχει ακόμη πλούσια ενεργειακά αποθέματα στο καταπληγωμένο έδαφός της.
• Γιατί ανακάλυψε νέα κοιτάσματα στην ΑΟΖ τη δική της που συνορεύει με της Κύπρου
• Γιατί είναι εξαιρετικής σημασίας εμπορικό πέρασμα στην Ανατολή.
• Γιατί τολμάει και φιλοξενεί τη μία από τις 12 συνολικά στον κόσμο ρωσικές βάσεις και όχι μία από τις 800 συνολικά στον κόσμο αμερικάνικες βάσεις.
• Γιατί δεν έχει αναγνωρίσει το φονικό κράτος- απαρτχάιντ του Ισραήλ και μάλιστα φιλοξενεί , με όρους αξιοπρέπειας, χιλιάδες Παλαιστίνιους πρόσφυγες
• Γιατί όλο το τραπεζικό σύστημα της χώρας αυτής ελέγχεται αποκλειστικά από την κρατική Συριακή τράπεζα και όχι από τον Οίκο (ανοχής) Ρώτσιλντ
• Γιατί δεν έχει χρέος ούτε μισό δολλάριο σε ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μπούτεσμπανκ κι άλλα πουταναριά κι αυτό αποκλείει την κήρυξη τραπεζικού πολέμου και εξαγοράς της.
• Γιατί απέκλεισε την αγορά έστω κι ενός μεταλλαγμένου σπόρου από την αμερικάνικη Μονσάντο. την ίδια ώρα που ο Μπρέμερ, ο δοτός πρόεδρος του Ιράκ, πέρασε διαταξη στο σύνταγμα «!!!» για αντικατάσταση όλων των ντόπιων σπόρων από μεταλλαγμένουτς της Μονσάντο και την ίδια στιγμή που στην Ινδία, κάθε μισή ώρα αυτοκτονεί ένα αγρότης γιατί η αναγκαστική αγορά σπόρων απ τη Μονσάντο οδήγησε αυτόν και την οικογένειά του σε λιμό. (ντοκυμαντέρ Bitter Seeds )
• Γιατί, κατακαημενε κρετίνε του Survivor, στο σκληρό ανταγωνισμό του Ιμπεριαλισμού , θα επιβιώσει αυτός που θα έχει τον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων.
• Γιατί έτσι είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε.
 .Η «Αραβική Άνοιξη» δεν τους βγήκε σε όλα τα επίπεδα. Βάφτισαν τους Ίσις , μαχητές της δημοκρατίας, τους εξόπλισαν και πάλι δεν τους βγήκε.
Έτσι γυρνάνε στην δοκιμασμένη τακτική της εξολόθρευσης των «χημικών όπλων».
Μ αυτό το τόσο φτηνιάρικο ψέμα κονιορτοποίησαν τη Γιουγκοσλαβία και κατασπάραξαν Ιράκ και Αφγανιστάν.
WHY NOT, ειπε η πλανηταρχία και προχώρησε. Ηλίθιο, ξεηλίθιο το παραπέτασμα καπνού πιάνει. Η χυδαιότητα και η φτήνεια των παραστάσεων, το ξέρει και ο Σεφερλής, περπατά ανάλογα με τη χυδαιότητα και τον κρετινισμό του κοινού στο οποίο απευθύνονται.
Σφυροκοπούν ανελέητα ξανά τη Συρία.
Τη χώρα με τον πολιτισμό των 10000 χρόνων.
Που φιλοξενεί στο ματωμένο έδαφός της, πάνω από 4 εκατ πρόσφυγες από τις γύρω εμπόλεμες ζώνες., χωρίς να υψώνει σιδερόφραχτα τείχη.
Πόσο διευκολυντική είναι η Σούδα και σ΄αυτη τη φάση του οργανωμένου εγκλήματος, που μισθοφόροι αμερικάνοι, μαζί με Γάλλους και Βρεττανούς σπέρνουν αίμα, ψέμα και σκατά;

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σε δίκη εκπαιδευτικός για ατύχημα μαθητή σε διάλλειμα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

taksi
«Η μείωση της ύλης και η αναστολή της Τράπεζας Θεμάτων είναι μονόδρομος»
«Πρώτα διαμορφώνεις την ύλη και τους στόχους που μπορούν όλα τα σχολεία της επικράτειας να φτάσουν. Μετά στις εξετάσεις δείχνεις το μέτρο αγάπης...
«Η μείωση της ύλης και η αναστολή της Τράπεζας Θεμάτων είναι μονόδρομος»
ΟΙΕΛΕ για voucher: Nέα αδικία εις βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Νέα αδικία εις βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών; «Μόνο για τους δημόσιους εκπαιδευτικούς το voucher των 200 ευρώ» δήλωσε η Υπουργός Παιδείας
ΟΙΕΛΕ για voucher: Nέα αδικία εις βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών