Thumbnail
Τι αναφέρει δημοσίευμα της Hurriyet

Διαψεύδει η Τουρκία διαψεύδει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, την ύπαρξη του περιστατικού με το ελικόπτερο στη Ρω. Μάλιστα, η σχετικές πληροφορίες προέρχονται μέσω πηγών από το πρωθυπουργικό γραφείο του Μπιναλί Γιλντιρίμ, στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κωνσταντινούπολη το πρωθυπουργικό γραφείο του Μπιναλί Γιλντιρίμ διαψεύδει το περιστατικό, παρόλο που τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα ο εκδοτικός όμιλος Dogan κάνει πλήρη αναφορά στο θέμα. Το CNN Turk μιλάει από την πλευρά του για "προειδοποιητικά πυρά Ελλήνων στρατιωτών επικαλούνται τα Ελληνικά ΜΜΕ".

Σημειώνεται πως ούτε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέμπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε βουλευτές του AKP, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Τέλος, όπως επεσήμανε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην ιστοσελίδα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
"Θαυματοποιός" Διευθυντής Εκπαίδευσης! Επιχειρεί να καλύψει κενό σε ένα σχολείο ...δημιουργώντας κενό εκπαιδευτικού σε άλλο!
Ρωτάμε τον Διευθυντή της ΔΙΠΕ Δ΄ Αθήνας: Μπορεί το εκπαιδευτικό σύστημα να λειτουργεί με λύσεις «μπαλώματος», θυσιάζοντας τη σταθερότητα και τις...
"Θαυματοποιός" Διευθυντής Εκπαίδευσης! Επιχειρεί να καλύψει κενό σε ένα σχολείο ...δημιουργώντας κενό εκπαιδευτικού σε άλλο!
συντ
Καθολικές αυξήσεις στις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια - Όφελος για 2,6 εκατ. συνταξιούχους
Νέα εποχή για τις συντάξεις μετά από μια δεκαετία στασιμότητας
Καθολικές αυξήσεις στις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια - Όφελος για 2,6 εκατ. συνταξιούχους
ηλεκτρονική απάτη
Γιορτινές αγορές με παγίδες: Πώς να προστατεύσετε την κάρτα σας από απάτες
Χριστουγεννιάτικες αγορές χωρίς «δώρα» στους χάκερ: Οδηγός επιβίωσης για την κάρτα και το πορτοφόλι σας
Γιορτινές αγορές με παγίδες: Πώς να προστατεύσετε την κάρτα σας από απάτες