Είκοσι δύο βαγόνια ενός τραίνου στην Ινδία στα οποία επέβαιναν περίπου 1.000 άνθρωποι αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω διανύοντας απόσταση 12 χιλιομέτρων προτού τα σταματήσουν τοποθετώντας πέτρες στις σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσαν χθες το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων.
«Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι φρικτό και αυτό απετράπη χάρη στο προσωπικό που ήταν σε επαγρύπνηση», δήλωσε ο Τζ. Π. Μίσρα εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ινδίας.
«Όλοι (στο υπουργείο) είναι κατάπληκτοι και σοκαρισμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν έχει τραυματιστεί.
Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Τιτλάγκαρθ του κρατιδίου Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.
Επτά υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας που δεν ακολούθησαν τους κανονισμούς τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθοριστεί η αιτία της αποκόλλησης των βαγονιών από τη μηχανή του τραίνου.
Ε.Μ.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ