Ακόμη ένα περιστατικό πυροβολισμού που εμπλέκονται ανήλικη συνταράσσει τις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Μισισίπι.
Σύμφωνα με το BBC, το αγόρι άρπαξε ένα όπλο που βρισκόταν στο σπίτι και πυροβόλησε την 13χρονη αδερφή του, επειδή δεν του παραχωρούσε το χειριστήριο ενός παιχνιδιού.
Ο 9χρονος στάθηκε και πυροβόλησε από πίσω, με αποτέλεσμα η σφαίρα να διαπεράσει το κρανίο.
«Είναι μόλις 9 ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό βιντεοπαιχνίδια ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία», δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ.
Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όταν συνέβη το περιστατικό.
Άγνωστη παραμένει η έκβαση της υπόθεσης, δεδομένου ότι ο δολοφόνος είναι μόλις 9 ετών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ