Thumbnail
Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα

Σοκ προκαλεί ο χαμός ενός ακόμη νέου ποδοσφαιριστή, μετά τον απροσδόκητο θάνατο από ανακοπή καρδιάς του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι. Αυτή τη φορά, την τελευταία του πνοή άφησε ο 18χρονος παίκτης της Τουρ Τομάς Ροντρίγκεζ.

Ο νεαρός αθλητής της γαλλικής ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ κοιμόταν, λιγότερο από ένα μήνα πριν τα γεννέθλιά του στη 1 Απριλίου!

"Η Τουρ είναι συντετριμμένη από αυτή την τραγωδία η οποία βυθίζει τον σύλλογο σε μια τεράστια θλίψη" αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τουρ.

Ο Ροντρίγκεζ είχε αγωνισθεί σε πολλές αναμετρήσεις με την "δεύτερη" ομάδα της Τουρ, ενώ η σημερινή αναμέτρηση με την Βαλανσιέν για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε. Παράλληλα θα τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Α' και Β' κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

7moria
Αιτήσεις Αναπληρωτών 2025: Εύκολο Proficiency από το σπίτι σε 2 ημέρες
Ποιος είναι ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να πάρετε μέσα σε 2 μόνο ημέρες το Proficiency από το σπίτι σας για τα έξτρα 7 μόρια πριν το άνοιγμα των...
Αιτήσεις Αναπληρωτών 2025: Εύκολο Proficiency από το σπίτι σε 2 ημέρες
psari
Το πιο θρεπτικό ψάρι στην ελληνική κουζίνα: Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
Ανακαλύψτε ποιο ψάρι ξεχωρίζει για τις θρεπτικές του αξίες και γιατί πρέπει να το εντάξετε στη διατροφή σας
Το πιο θρεπτικό ψάρι στην ελληνική κουζίνα: Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει