Thumbnail
Βολιβία

Σε 21 ανέρχονται αυτοί που έχασαν τη ζωή τους και σε 72 αυτοί που τραυματίστηκαν σε πολλά περιστατικά που σημειώθηκαν το Σάββατο στην Ορούρο, της Βολιβίας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη κατά την πρώτη ημέρα του πολύ δημοφιλούς καρναβαλιού που γίνεται στην πόλη αυτή της Βολιβίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το πιο σοβαρό δυστύχημα με τους περισσότερους νεκρούς ήταν η έκρηξη μιας φιάλης αερίου από την οποία σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 47 στην πόλη αυτή που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βολιβίας.

Οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά διακομίσθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα στην Λα Πας, διευκρίνισε υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας.

Η κυβέρνηση της Βολιβίας υπολογίζει σε περίπου 400.000 αυτούς που θα επισκεφθούν την Ορούρο, την πόλη αυτή που έχει περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους, για το διάσημο καρναβάλι της, που είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό και φολκλορικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη χώρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
ΟΙΕΛΕ: Αντιδράσεις για τον ορισμό Διευθυντή στα Αρσάκεια – «Στο δημόσιο θα είχε απολυθεί, στο ιδιωτικό επιβραβεύεται»
Στο δημόσιο σχολείο θα είχε απολυθεί, στο ιδιωτικό …επιβραβεύεται! – Απαράδεκτος ορισμός Διευθυντή σε μονάδα των Αρσάκειων Σχολείων από το ΚΥΣΔΕ
ΟΙΕΛΕ: Αντιδράσεις για τον ορισμό Διευθυντή στα Αρσάκεια – «Στο δημόσιο θα είχε απολυθεί, στο ιδιωτικό επιβραβεύεται»