Πυροσβεστική: Αιτήσεις από σήμερα για 600 προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου

Κόσμος 0

Μαικ Πενς: Καμία ανοχή «για το μίσος και τη βία» των ακροδεξιών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς

Οι ΗΠΑ «δεν ανέχονται το μίσος και τη βία» των ακροδεξιών, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ύστερα από τη συγκέντρωση ακροδεξιών που οδήγησε σε βίαια επεισόδια στη Βιρτζίνια.

«Δεν ανεχόμαστε το μίσος και τη βία από τους υπέρμαχους της ανωτερότητας της λευκής φυλής, τους νεοναζί ή την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν)» δήλωσε ο Πενς σε συνέντευξη Τύπου στην Καρταχένα της Κολομβίας.

«Αυτές οι επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες δεν έχουν καμία θέση στη αμερικανική δημόσια ζωή και τις καταδικάζουμε απερίφραστα», δήλωσε ο Πενς.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε το Σάββατο στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια όταν ένα όχημα έπεσε πάνω στο πλήθος των διαδηλωτών αντιρατσιστικών οργανώσεων που κατέκλυσαν τη μικρή πόλη για να καταγγείλουν τις οργανώσεις ακροδεξιών, μεταξύ αυτών νεοναζιστές και μέλη της Κου Κλουξ Κλαν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος