Φορώντας ακόμα το νυφικό της συνελήφθη μια νύφη στο Τενεσί, των ΗΠΑ, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, τράβηξε όπλο μέσα από το νυφικό της, το ακούμπησε στον κρόταφο του συζύγου της και πάτησε τη σκανδάλη. Το όπλο προφανώς δεν ήταν γεμισμένο.
Κι αυτά, μόλις λίγες ώρες μετά τον γάμο.
Όπως γράφει το BBC και αναδημοσιεύει το newsbeast.gr, η 25χρονη Kate Elizabeth Prichard συνελήφθη σε μοτέλ στο Murfreesboro. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τράβηξε το όπλο και απείλησε με αυτό τον σύζυγό της. Όταν πατούσε τη σκανδάλη το όπλο ήταν άδειο. Στη συνέχεια όμως το γέμισε και πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν όσα είχαν προηγηθεί, με το ζευγάρι να καταναλώνει αλκοόλ και να τσακώνεται έξω από το μοτέλ.
«Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον γαμπρό πως ο μήνας του μέλιτος τελείωσε και πως η γυναίκα του είναι στη φυλακή» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom