Thumbnail
Τρία χρόνια πριν συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής, ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, από την Κοκκινοτριμιθιά της Λευκωσίας, έκανε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής.

Ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε στα 93 του, να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέλαβε, καταχειροκροτούμενος, το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης.

Ο ίδιος, περήφανος και ευτυχισμένος που πέτυχε τον στόχο του, ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα με το μεγαλύτερο χαμόγελο του.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος», τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikastirio.jpg
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Εκτέλεση δικαστικής απόφασης από το υπουργείο Παιδείας για την καταβολή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος