Πρόκειται για έναν αυτοκινητόδρομο στο Τσονγκίνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, ο οποίος έχει πέντε επίπεδα, οκτώ κατευθύνσεις και συνολικά 15 λωρίδες κυκλοφορίας.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το 2009 και ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαΐου, ωστόσο ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία στις αρχές του επόμενου έτους, αφού εκκρεμεί η κατασκευή ενός τμήματος, με το οποίο θα γίνεται σύνδεση με το αεροδρόμιο της περιοχής.
"Ακόμα και αν κάποιος κάνει λάθος, τότε θα χρειαστεί να διανύσει μόνο ένα χιλιόμετρο ή 500-600 μέτρα για να το διορθώσει και να πάρει τον σωστό δρόμο", δήλωσε ο υπεύθυνος του έργου.
Οι πολίτες πάντως φαίνεται ότι έχουν αντίθετη άποψη, με κάποιος να γράφουν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι η περιπλοκότητα του αυτοκινητοδρόμου μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τα GPS.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
1750 νέοι εκπαιδευτικοί ξεκινούν έως 30/7 Ειδική Αγωγή, Σχολ. Ψυχολογία, Παιδαγωγική και Ηγεσία
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ