Οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον έχουν χειροτερέψει από την στιγμή που ανέλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ προεδρικά καθήκοντα, ανέφερε νωρίτερα σε συνέντευξη του Ο Ρώσος πρόεδρος.
"Κάποιος θα μπορούσε να πει πως το επίπεδο εμπιστοσύνης σε πρακτικά ζητήματα, ειδικά στο στρατιωτικό σκέλος, δεν έχουν βελτιωθεί, αλλά μάλλον έχει χειροτερέψει".
Όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες ότι η Συρία έριξε χημικά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην Ιντλίμπ, ο Πούτιν απάντησε ότι η Δαμασκός έχει παραδώσει τα χημικά της όπλα.
Ερμήνευσε την επίθεση διττά: Είτε τα χημικά υπήρχαν σε αποθήκη του Ισλαμικού Κράτους και διοχετεύθηκαν από κάποιο πλήγμα του συριακού στρατού, είτε το περιστατικό στήθηκε από μυστικές υπηρεσίες για να αποδωθεί εκ των υστέρων στην συριακή κυβέρνηση.
Πηγή: Reuters
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ