Τη δήλωση αυτή την έκανε στο γνωστό τοκ σόου του Τζίμι Κίμελ. «Θα πρέπει να είστε πραγματικά προσεκτικοί εδώ γύρω. Θα σας απομονώσουν εάν δεν πιστεύετε ό,τι πιστεύουν όλοι άλλοι. Αυτό θυμίζει την Γερμανία του 1930», είπε ο 63χρονος ηθοποιός.
Ο Άλεν παίζει στην τηλεοπτική κωμική σειρά «Last Man Standing», υποδύεται έναν τυπικό, συντηρητικό, οικογενειάρχη Αμερικανό και ίσως είναι από τους λίγους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που τάσσονται υπέρ της συντηρητικής Δεξιάς.
Όταν ο Κίμελ τον ρώτησε για την παρουσία του στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός γούρλωσε τα μάτια του και τραύλισε: «Προσκλήθηκα, είχε γίνει μία ξεχωριστή βραδιά για τους βετεράνους, και πήγα στην χοροεσπερίδα των βετεράνων, έτσι πήγα να δω τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους». Και πρόσθεσε: «Ναι πήγα στην ορκωμοσία».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ