Ο ΟΗΕ από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι αυξάνονται τα θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού που φτάνουν στα γειτονικά νοσοκομεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς εντείνονται οι μάχες.
Οι ειδικές δυνάμεις του ιρακινού στρατού προελαύνουν τις τελευταίες ημέρες πιο γρήγορα στο ανατολικό και νοτιοανατολικό τμήμα της Μοσούλης, ενώ οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ δυνάμεις έφτασαν για πρώτη φορά στον ποταμό Τίγρη, ο οποίος διατρέχει την πόλη. Όμως οι μάχες στο νοτιοδυτικό τμήμα ήταν πιο σκληρές.
«Το Ισλαμικό Κράτος κρύβεται μεταξύ άμαχων οικογενειών, γι΄αυτό οι πρόοδοί μας είναι αργές και πολύ προσεκτικές», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Άμπντελ Άμιρ Αλ Μοχαμεντάουι, εκπρόσωπος των μονάδων άμεσης αντίδρασης της ιρακινής αστυνομίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ