Νέα αυτοκτονία μεγαλώνει τη μακάβρια λίστα στην Κρήτη!
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρονος
Συγκλονίζει την Κρήτη και τα Χανιά μία ακόμη υπόθεση αυτοκτονίας....
Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 45χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος με ηλεκτρικό καλώδιο μπαλαντέζας, μέσα στην πόλη των Χανίων. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο ίδιος ο πατέρας του.
Ο εκλιπών δεν άφησε κάποιο σημείο που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως πιθανότατα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη για τα αίτια που έσπρωξαν στο απονενοημένο διάβημα ακόμη έναν νέο άνθρωπο στο νησί.
Η είδηση προκαλεί εύλογη ανησυχία, με δεδομένα τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα που ανακηρύσσουν την Κρήτη θλιβερή "πρωταθλήτρια" στις αυτοκτονίες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μισθοί +118€ από Ιανουάριο: Μεγάλη ανατροπή για χιλιάδες εργαζόμενους
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ