Thumbnail

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους τρεις επιστάτες που άνοιξαν πυρ εναντίον 200 ατόμων το απόγευμα της Τετάρτης. Πρόκειται για τον 21χρονο επιστάτη ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο.
 
Ο 21χρονος έχει βεβαρημένο παρελθόν ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας της Νέας Μανωλάδας.
Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές περιστατικού που συνέβη τον Αύγουστο 2012 στην περιοχή και προκάλεσε αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.
 
Ο επιστάτης μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν αρπάξει έναν Αιγύπτιο εργαζόμενο στις καλλιέργειες φράουλας και τον έσυραν με το αυτοκίνητο στους δρόμους του χωριού. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, αλλά η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα.
Στο μεταξύ χθες συνελήφθησαν δύο 38χρονοι, οι οποίοι έδωσαν καταφύγιο για λίγες ώρες σε δύο από τους τρεις καταζητούμενους. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει και σπρέι πιπεριού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΑΛ.jpg
Που θα ιδρυθούν Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (CAMPUS)
Σχετικά με το ν. 5082/2024 "Ενίσχυση του Εθνικού Συστήµατος Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και άλλες επείγουσες διατάξεις"
Που θα ιδρυθούν Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (CAMPUS)
efhvoi.jpg
Ερευνα - «καμπανάκι»: Για πάνω τους μισούς έφηβους της χώρας, οι γονείς αγνοούν τι κάνουν στο διαδίκτυο...
Οι έφηβοι από οικογένειες χαμηλότερου οικονομικού επιπέδου αναφέρουν σε χαμηλότερο ποσοστό ότι νιώθουν υποστήριξη από την οικογένεια
Ερευνα - «καμπανάκι»: Για πάνω τους μισούς έφηβους της χώρας, οι γονείς αγνοούν τι κάνουν στο διαδίκτυο...