Κλειστός θα παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο ο σταθμός Άγιος Αντώνιος της γραμμής 2 του Μετρό λόγω τεχνικών εργασιών, ενόψει της παράδοσης των σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη τον επόμενο μήνα Και τις δύο ημέρες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό Σεπόλια.
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ Α.Ε., η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 "ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)" και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 "ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ" για τη σύνδεση του σταθμού "ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ" με το σταθμό "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", μέσω των στάσεων "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ" επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και "ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ" επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ" και μέσω της στάσης "ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ" όσον αφορά στο σταθμό "ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ".
Επιπρόσθετα, λόγω εργασιών στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα "ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ" το Σάββατο 16 Μαρτίου και την Κυριακή 17 Μαρτίου από 22:30 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ. Πηγή: www.lifo.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom