Thumbnail
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και είχαν αλυσοδέσει τον 12χρονο γιo τους.

 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και είχαν αλυσοδέσει τον 12χρονο γιo τους.
 
Και οι δύο γονείς θα πρέπει να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου,  ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
 
Να θυμίσουμε πως το 12χρονο αγόρι εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι από κατοίκους της περιοχής της Χαλέπας που το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις Αρχές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο και πληροφορήθηκαν από το ίδιο το παιδί  ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.
 
Το σοκ πάντως ήταν μεγαλύτερο για τους αστυνομικούς όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι γονείς του 12χρονου, εδώ και ένα μήνα έδεναν το παιδί με μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.
 
Πηγή: koutipandoras.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα