Thumbnail
Κατέθεσαν όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου σε κλειστή Βουλή!

Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά 

Με κλειστή τη Βουλή και χωρίς εργαζόμενους ή βουλευτές κατατέθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με τις οποίες εφαρμόζονται όλα όσα έχουν αποφασισθεί το προηγούμενο διάστημα.
 
Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, να κατατίθεται δηλαδή στη Βουλή νομοσχέδιο τέτοια μέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε προκειμένου το νομοσχέδιο να κατατεθεί εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας των 40 ημερών.
 
Το υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι σήμερα απλά το εν λόγω νομοσχέδιο πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η κανονική του κατάθεση θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου του 2013.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών δεν πήρε απλά αριθμό πρωτοκόλλου, αφού στη Βουλή κατατέθηκε το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου.
 
iefimerida.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kallitexnika sxoleia
Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών: «ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ» – Οργή γονέων για την άρνηση παραχώρησης αιθουσών
Σοβαρές αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας να αρνηθεί την παραχώρηση δύο επιπλέον αιθουσών στο...
Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών: «ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ» – Οργή γονέων για την άρνηση παραχώρησης αιθουσών
Εκπαίδευση
4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΔΔΕ Πειραιά: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»
Το 4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέμα: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»
4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΔΔΕ Πειραιά: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»