Κοινωνία 0

Επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
 

Σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, αποφάσισε να επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

Επίσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 11 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία