Ατύχημα σημειώθηκε στη Λάρισα όταν ένας ιερέας έπεσε σε φωταγωγό όταν έσπασε το προστατευτικό τζάμι που υπήρχε στο δάπεδο.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα..
Πιο αναλυτικά, ήταν λίγο μετά τη 1 π.μ. όταν ο εν λόγω ιερέας έβγαλε για βόλτα τον σκύλο του, εκείνος του ξέφυγε και άρχισε να τρέχει στο πεζοδρόμιο για να χωθεί στον αύλειο χώρο πολυκατοικίας.
Ο ιερέας έτρεξε πίσω του για να τον προλάβει και μέσα στο σκοτάδι πάτησε πάνω σε γυαλί φωταγωγού το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα τόσο ο ίδιος όσο και ο σκύλος.
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί ο ιερέας ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.
Στο σημείο έσπευσε επίσης η Πυροσβεστική για να γίνει ο απεγκλωβισμός τους.