Μία 15χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με παράσυρση που συνέβη λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ της Κυριακής (7/6) στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε τη 15χρονη στο 21ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, όταν η ανήλικη επιχείρησε να περάσει κάθετα το οδόστρωμα.
Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός βρέθηκε αρνητικός σε αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθη.
Η κατάσταση της υγείας της 15χρονης
Η 15χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, αλλά σε σταθερή κατάσταση, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Η ανήλικη φέρει κάταγμα στο κρανίο και τη λεκάνη και παραμένει υπό την άγρυπνη παρακολούθηση των γιατρών της παιδοχειρουργικής κλινικής, οι οποίοι θα εκτιμήσουν αν θα προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.