Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Ελευθερίας Τουρβά, η οποία υπηρέτησε το δημόσιο σχολείο από τη θέση της καθηγήτριας στο Γυμνάσιο Θιναλίου.
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας αποχαιρετά την εκλιπούσα, κάνοντας λόγο για μια εκπαιδευτικό που ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αφοσίωσή της στο δημόσιο σχολείο.
Όπως επισημαίνεται, η Ελευθερία Τουρβά υπήρξε ενεργή και μάχιμη συνάδελφος, με σταθερή παρουσία στους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών. Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας αναφέρεται ακόμη στο αγωνιστικό της πνεύμα και στη συναδελφική αλληλεγγύη που τη χαρακτήριζαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παρουσία και η προσφορά της αφήνουν έντονο αποτύπωμα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ η απώλειά της δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της.
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»
Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"
Alfavita Newsroom