Άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στην περιοχή της Μακρυνεία, στην Αιτωλοακαρνανία, όπου 50χρονος πρόεδρος κοινότητας έπεσε νεκρός από πυρά ενέδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας Λιθοβούνι. Ο δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι και, τη στιγμή που ο πρόεδρος διέσχιζε την περιοχή με το αυτοκίνητό του, άνοιξε πυρ εναντίον του.
Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περίμενε το θύμα και το πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο όχημά του, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας.
Το θύμα ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας ύποπτος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom