astynomia-kordela
Mεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας για τη σύλληψη εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται πως εμπλέκεται με την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρεται πως εμπλέκονται με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γιάννη Λάλα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παγκράτι προχώρησε σήμερα, πρωί Τρίτης, η ελληνική αστυνομία. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα έξι άτομα φέρεται πως είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης πληρωμένων δολοφόνων, η οποία ευθύνεται και την για την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα. 

Ο ένας εκ των έξι συλληφθέντων είναι «παλιός γνώριμος» των Αρχών και χαρακτηρίζεται ως «σκληρός» κακοποιός και «πιστόλι» μεγάλου ονόματος της νύχτας.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Λάλας δολοφονήθηκε, εν ψυχρώ, την 1η Νοεμβρίου στην Αράχωβα. Για την δολοφονία του έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν. 

Ο Λάλας κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά το δικαστήριο τον είχε τελικώς αθωώσει. 

Περισσότερα σε λίγο...

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου