Υλικά:
2 μικρά αγγούρια με τη φλούδα
2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
1 πιπερίτσα τσίλι, χωρίς σπόρια
2 κ.σ. σησαμέλαιο
2 κ.σ. ξίδι ρυζιού ή μηλόξιδο
Μια πρέζα ζάχαρη καστανή
Αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση:
Κόψτε τα αγγούρια σε λεπτά μισοφέγγαρα και τοποθετήστε τα σε μεγάλο μπολ μαζί με το σουσάμι.
Στο μούλτι βάλτε το σκόρδο, το τσίλι, το σησαμέλαιο, το ξίδι, τη ζάχαρη και αλάτι. Χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Περιχύστε τα αγγούρια με τη σάλτσα και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε αμέσως ή αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα για πιο έντονα αρώματα, διατηρώντας όμως την τραγανή υφή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom