Επίθεση σε ταξί στον Πειραιά
Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί στον Πειραιά από επιβάτη – «Βροχή» τα χτυπήματα στο πρόσωπο, γιατί δεν ήταν ελεύθερος

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στον Πειραιά, όταν οδηγός ταξί δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος εξαγριώθηκε επειδή το όχημα δεν ήταν διαθέσιμο. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Διστόμου, τη στιγμή που ο οδηγός είχε σταματήσει για να επιβεβαιώσει κούρσα που μόλις είχε δεχτεί μέσω εφαρμογής.

Σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος, ο δράστης άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα του ταξί, ανέβηκε στο όχημα, κατέβασε τη σημαία και απαίτησε να μεταφερθεί άμεσα στον προορισμό του. Ο οδηγός προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν ήταν ελεύθερος, όμως ο άνδρας αντέδρασε βίαια, χτυπώντας τον επανειλημμένα στο πρόσωπο και προκαλώντας του αιμορραγία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Star: «Άνοιξε την πόρτα και απαίτησε να τον πάει στον προορισμό του. Του είπα ευγενικά είχα ήδη διαδρομή. Δεν καταλάβαινε τίποτα».

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ο οδηγός υπέστη σοβαρό σοκ και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες.

«Σήκωνε τη σημαία και όταν τεντώθηκα να την κατεβάσω, του λέω “σας είπα δεν είμαι ελεύθερος” και γύρισε και με χτύπησε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αιμόφυρτος λοιπόν, ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία, με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν σε λίγα λεπτά, προσπαθώντας να τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο άνδρας αντιστάθηκε, τους έφτυσε και τους επιτέθηκε.

Τελικά, τον έριξαν στο δρόμο για να τον ακινητοποιήσουν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τραμπ
Απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Αν δεν κάνουμε κάτι θα το καταλάβει η Ρωσία ή η Κίνα»
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και εντός του ΝΑΤΟ, καθώς αμφισβητούν υφιστάμενες γεωπολιτικές ισορροπίες
Απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Αν δεν κάνουμε κάτι θα το καταλάβει η Ρωσία ή η Κίνα»
agios savvas
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
Δίκη στις 3 Φεβρουαρίου για συνδικαλιστική δράση στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
μιτσοτ
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 10 ετών στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)
λιμαν
Μήλος: Δύο πλοία δεν μπόρεσαν να δέσουν στο λιμάνι λόγω ανέμων - Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες
Συνολικά 1.641 επιβάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καθυστερήσεις, όταν δύο μεγάλα επιβατηγά πλοία δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το λιμάνι
Μήλος: Δύο πλοία δεν μπόρεσαν να δέσουν στο λιμάνι λόγω ανέμων - Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες