Υλικά:
400 γρ. χοιρινό φιλέτο, σε λεπτές φέτες
Αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι για το πανάρισμα
2–3 αυγά, χτυπημένα
Πάνκο (japanese breadcrumbs)
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
150 γρ. κέτσαπ
20 γρ. σόγια σος
30 γρ. μίριν
15 γρ. μουστάρδα ντιζόν
5 γρ. σκόνη τζίντζερ
10 γρ. oyster sauce
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις αφήνουμε σε ένα σκεύος.
Σε τρία ξεχωριστά μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα χτυπημένα αυγά και το πάνκο. Περνάμε τις φέτες χοιρινού πρώτα από το αλεύρι, τινάζοντας την περίσσεια. Στη συνέχεια βουτάμε στο αυγό και τέλος καλύπτουμε καλά με το πάνκο, φροντίζοντας να επικαλυφτεί ομοιόμορφα.
Ζεσταίνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε κατσαρόλα στους 180°C. Τηγανίζουμε το χοιρινό μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα και να ψηθεί πλήρως στο εσωτερικό του. Αφαιρούμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
Σερβίρουμε τις τραγανές φέτες χοιρινού συνοδευόμενες από τη σάλτσα tonkatsu. Ιδανικά, συνοδεύεται με ρύζι ή σαλάτα για ένα πλήρες γεύμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ