Υλικά:
4 μέτριες πατάτες με τη φλούδα
225 γρ τυρί cottage
100 γρ καπνιστός σολομός
2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες
Άνηθο ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C.
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ταψί. Τις τρυπάμε με πιρούνι και αλείφουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζοντας με αλάτι.
Ψήνουμε για 50–60 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμες, χαράζουμε κάθε πατάτα σταυρωτά και πιέζουμε ελαφρά για να ανοίξει.
Γεμίζουμε με cottage, προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό, φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο. Σερβίρουμε με baby ρόκα για ένα ολοκληρωμένο πιάτο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ