Υλικά:
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. ανθρακούχο νερό ή λεμονάδα
1 χούφτα τριμμένο τυρί
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το ανθρακούχο νερό, το τυρί και το αλάτι μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη. Προσαρμόστε την υγρασία προσθέτοντας λίγο ακόμα υγρό ή αλεύρι αν χρειάζεται.
Πλάστε τη ζύμη σε σχήμα ψωμιού και τοποθετήστε τη στο πιάτο ή καλάθι του air fryer.
Ψήστε στους 200°C για 10 λεπτά. Εναλλακτικά, ψήστε στο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα.
Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε ζεστό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ