Μια νέα προσέγγιση στην παρασκευή λεμονάδας ανατρέπει τα δεδομένα της κουζίνας, προσφέροντας λύση σε όσους αναζητούν δροσιά χωρίς κόπο. Χωρίς στύψιμο, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες — μόνο ολόκληρα λεμόνια και μερικά λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν για να δημιουργήσετε ένα άκρως δροσιστικό και αρωματικό ρόφημα.
Η συνταγή που κάνει τον γύρο των σπιτικών τραπεζιών, υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος του καλοκαιριού. Εύκολη, γρήγορη και κυρίως απολαυστική, αποτελεί την ιδανική απάντηση στις υψηλές θερμοκρασίες, δίνοντας γεύση και άρωμα σε κάθε σας στιγμή.
Υλικά
2 λεμόνια, κομμένα σε τέταρτα και χωρίς κουκούτσια
6 φλιτζάνια κρύο νερό, χωρισμένο
¾ φλιτζανιού ζάχαρη (κρυσταλλική)
2 φλιτζάνια πάγος
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μπλέντερ τα λεμόνια, τη ζάχαρη και 4 φλιτζάνια νερό.
Χτυπήστε τα υλικά για 1-2 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
Σουρώστε τη λεμονάδα σε μια κανάτα, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό σουρωτήρι, και πετάξτε τα στερεά υπολείμματα.
Προσθέστε τον πάγο και τα υπόλοιπα 2 φλιτζάνια νερό.
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ