Το τρικ είναι απλό:
Αντί να κόβεις το κέικ σε κομμάτια από την άκρη, κόψε μία φέτα στη μέση.
Στη συνέχεια, φέρε τα δύο μεγάλα κομμάτια κοντά, ώστε να ξαναενωθούν.
Με αυτόν τον τρόπο, η μαλακή υφή του κέικ παραμένει αναλλοίωτη, καθώς δεν αφήνεις την εσωτερική του πλευρά εκτεθειμένη στον αέρα.
Επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία κάθε φορά που θέλεις να πάρεις μια καινούρια φέτα. Έτσι το κέικ διατηρείται φρέσκο και δεν ξεραίνεται, μέχρι να εξαφανιστεί ολόκληρο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ