viasmos
Τα θύματά του, νεαρές γυναίκες αλλά και ανήλικες, οι οποίες εξαναγκάζονταν να συμμετέχουν σε πορνογραφικά γυρίσματα, να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να εκδίδονται, ενώ παράλληλα δεχόντουσαν απειλές, σωματική και ψυχολογική βία

Νέες καταγγελίες για τη δράση του 42χρονου μαστροπού, ο οποίος φέρεται να είχε ως "βιτρίνα" ένα γυμναστήριο στον Άγιο Δημήτριο, έρχονται στη δημοσιότητα.

Τα θύματά του, νεαρές γυναίκες αλλά και ανήλικες, οι οποίες εξαναγκάζονταν να συμμετέχουν σε πορνογραφικά γυρίσματα, να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να εκδίδονται, ενώ παράλληλα δεχόντουσαν απειλές, σωματική και ψυχολογική βία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ο κατηγορούμενος είχε μετατρέψει την επιχείρησή του από γυμναστήριο πολεμικών τεχνών σε στούντιο παραγωγής πορνογραφικού υλικού. Μέσα από αυτόν τον χώρο, προσέγγιζε ευάλωτες κοπέλες – πολλές φορές ανήλικες – και εκμεταλλευόμενος την οικονομική ή οικογενειακή τους κατάσταση, τις παγίδευε σε ένα φαύλο κύκλο κακοποίησης και εξάρτησης.

"Με χτυπούσε και με ανάγκαζε να κάνω χρήση κοκαΐνης. Ήμουν 16-17 χρονών. Μου έλεγε ότι αν μιλήσω, θα κάνει κακό στην οικογένειά μου", καταγγέλλει ένα από τα θύματα.

"Δεν είχα τη δύναμη και φοβόμουν κιόλας γιατί μου λέει αν πας και κάνεις αυτό θα κάνω κακό στην οικογένειά σου, θα κάνω κακό στην μητέρα σου. Με χτυπούσε και μου έλεγε "πιες κοκαΐνη” με άσχημο τρόπο να με πιέζει και να με ταλαιπωρεί πάρα πολύ, 16 – 17 χρονών παιδί. Όταν ένας άνθρωπος 30 – 32 χρονών έρχεται και ξαφνικά σου καταστρέφει όλη τη ζωή, τι θα πεις;", είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Η φρίκη που βίωναν τα κορίτσια δεν σταματούσε στη σωματική κακοποίηση. Ο 42χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και το όνομα πολιτικών προσώπων – ακόμη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη – για να εκφοβίζει τα θύματά του, δίνοντάς τους την εντύπωση ότι "είχε πλάτες" και καμία πράξη δεν μπορούσε να τον αγγίξει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, το θύμα του φέρεται να λέει: "Δεν αντέχω άλλο, φεύγω!". Ο κατηγορούμενος απαντά: "Τι είναι αυτά; Τι μου λες; Μη μου κλείνεις το τηλέφωνο, απάντησε μου τώρα με ακούς; Θα σε…". Το θύμα απάντησε: "Παίρνω ταξί και έρχομαι".

Ο ιδιοκτήτης του χώρου που νοικιαζόταν ως γυμναστήριο δήλωσε πως αναγκάστηκε να τον απομακρύνει όταν η γειτονιά άρχισε να παρατηρεί την περίεργη δραστηριότητα.

"Μου είπε ότι θα κάνει γυμναστήριο, αλλά η γειτονιά έβλεπε κορίτσια να μπαινοβγαίνουν. Τον έδιωξα και μου έστελνε απειλητικά μηνύματα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο 42χρονος 

Ο 42χρονος αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων: Εμπορία ανθρώπων, βιασμούς, παραγωγή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγροτ
Αναχώρησαν από το Σύνταγμα οι αγρότες - Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους
Ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους, τις Ομοσπονδίες και την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, με στόχο να ασκήσουν...
Αναχώρησαν από το Σύνταγμα οι αγρότες - Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους
kinita
Υψηλά ποσοστά εθισμού στο διαδίκτυο σε παιδιά δημοτικού - Συμπτώματα και επιπτώσεις
Μετά την πανδημία, το ποσοστό σοβαρής εξάρτησης από το διαδίκτυο σχεδόν διπλασιάστηκε, ενώ καταγράφηκε και αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας
Υψηλά ποσοστά εθισμού στο διαδίκτυο σε παιδιά δημοτικού - Συμπτώματα και επιπτώσεις
σλοβε
Ο πιο υποτιμημένος προορισμός της Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψεις
Το μικρό της μέγεθος επιτρέπει εύκολες μετακινήσεις και οικονομικότερες διακοπές σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς
Ο πιο υποτιμημένος προορισμός της Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψεις