Απρόσμενη κατάληξη είχε η Κυριακή για έναν 34χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της 27ης Ιουλίου στην παραλία «Βίδα» της Μυκόνου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και άμεσα στελέχη της μετέβησαν στο σημείο. Εκεί εντόπισαν τον άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση.
Προσπάθειες ανάνηψης έγιναν επί τόπου από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος εφάρμοσε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ωστόσο ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου έχει παραγγελθεί νεκροψία–νεκροτομή, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Λιμεναρχείο Μυκόνου στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η διεφθαρμένη διαδικασία εισαγωγής των πλούσιων γόνων σε ελίτ Πανεπιστήμια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ