Παλαιό Φάληρο
Η ιατροδικαστική εξέταση αποκλείει εγκληματική ενέργεια – Κανείς δεν έχει αναζητήσει το κορίτσι, το θρίλερ συνεχίζεται

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος της τρίχρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με τα πορίσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι αρχές διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η υπόθεση παραμένει σκοτεινή καθώς η ταυτότητα του παιδιού εξακολουθεί να αγνοείται.

Το κοριτσάκι, που φορούσε ολόσωμο μαγιό έντονου χρώματος, έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και εμφανείς κακώσεις στο σώμα του, οι οποίες όμως δεν σχετίζονται με εγκληματική πράξη αλλά πιθανότατα με τη διαδικασία πνιγμού ή πρόσκρουση σε βράχια.

Αντιφατικά στοιχεία – Το παιδί υποσιτισμένο, αλλά καλοντυμένο

Η εικόνα του παιδιού προκαλεί απορίες στις αρχές: ενώ ήταν ντυμένο με μαγιό, φαινόταν υποσιτισμένο, στοιχείο που ενισχύει τα σενάρια ότι ίσως προέρχεται από ευάλωτο περιβάλλον ή δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Καμία δήλωση εξαφάνισης δεν έχει καταγραφεί, ούτε κάποιο συγγενικό πρόσωπο έχει εμφανιστεί να το αναζητήσει, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω τις έρευνες.

Οι έρευνες του Λιμενικού και οι καταθέσεις

Καταθέσεις έχουν ήδη ληφθεί από παρευρισκόμενους στην παραλία, μεταξύ αυτών έναν Έλληνα και Αιγύπτιους εργάτες, χωρίς ωστόσο να προκύψει εμπλοκή τους. Τα κινητά τους ελέγχθηκαν και επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκονταν στην περιοχή για μπάνιο.

Το Λιμενικό έχει επεκτείνει τις έρευνες σε λιμάνια, μαρίνες και πλοία, αλλά και σε κοινότητες μεταναστών με στόχο την ταυτοποίηση του παιδιού, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να είναι ασυνόδευτο ανήλικο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ και Υπουργείο Εξωτερικών ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας
ΕΚΠΑ και Υπουργείο Εξωτερικών ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας
Υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας παρουσία του Πρύτανη Γεράσιμου Σιάσου και του Υφυπουργού Θεοχάρη Θεοχάρη – Πώς το e-learning του Πανεπιστημίου...
ΕΚΠΑ και Υπουργείο Εξωτερικών ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας
Μαθητές με ελληνική σημαία κοιτάνε πινακίδα που γράφει ζήτω η 25η Μαρτίου
Σαν να ‘τανε το ΄21…
Το ’21 θα έρχεται πάντα μέσα και έξω από τα σχολεία μας να μας καλεί σε γιορτή αλλά και να μας αναθερμαίνει την μνήμη
Σαν να ‘τανε το ΄21…