Άνδρες, που υποστηρίζει ότι τη βίασαν, απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες που τους βάραιναν, καταγγέλλει εκπαιδευτικός στον ΣΚΑΪ.
Η εκπαιδευτικός, μη αποδεχόμενη την απόφαση, προσφεύγει τώρα στον Άρειο Πάγο.
«Άρχισαν να με χτυπούν με γροθιές και με ένα πορτατίφ»
«Ενώ βρισκόμουν σε κατάσταση ανικανότητας, οι τρεις κατηγορούμενοι βιαστές με πότισαν αλκοόλ και με έφεραν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Έτσι ξεκίνησε το μαρτύριό μου. Άρχισαν να με χτυπούν με γροθιές και με ένα πορτατίφ. Με σακάτεψαν στο ξύλο» είπε η γυναίκα.
«Όταν ξύπνησα, το πρόσωπό μου ήταν μελανιασμένο και μαύρο, γεμάτο μώλωπες. Τις συνέπειες αυτού του ξυλοδαρμού τις φέρω ακόμη. Έχω βεβαιώσεις που πιστοποιούν το πρόβλημα και υπάρχει πιθανότητα να μείνει χρόνια βλάβη στο σώμα μου», πρόσθεσε.
«Δέχομαι απειλές»
«Η δικαιοσύνη απάλλαξε τους βιαστές μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, είπε ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές ακόμη και σήμερα: «Μένω στην ίδια περιοχή με εκείνους. Όχι μόνο ο ένας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά δέχθηκα απειλές και από το περιβάλλον του. Το μαρτύριο και τα βασανιστήρια συνεχίζονται μέχρι και σήμερα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Οδήγηση τέλος για ηλικιωμένους: Ποιοι χάνουν το δίπλωμα στα 65 και ποιοι στα 67
Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: - Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ